ADANA VERGİ DAİRESİ BAŞKANI AHMET TUNALI VE İNSAN KAYNAKLARI VE DESTEK HİZMETLERİ GRUP MÜDÜRÜ HEMŞEHRİMİZ HALİL AYHAN, 09.10.2018 TARİHİNDE DASEV DARENDELİLER KÜLTÜR SAĞLIK VE EĞİTİM VAKFINI ZİYARET ETTİ

ADANA VERGİ DAİRESİ BAŞKANI AHMET TUNALI VE İNSAN KAYNAKLARI VE DESTEK HİZMETLERİ GRUP MÜDÜRÜ HEMŞEHRİMİZ HALİL AYHAN, 09.10.2018 TARİHİNDE DASEV DARENDELİLER KÜLTÜR SAĞLIK VE EĞİTİM VAKFINI ZİYARET ETTİ.
ZİYARET SIRASINDA, DASEV BAŞKANI M. NEVZAT BUYURGAN, İKİNCİ BAŞKAN NADİR ÖZATA, BAŞKAN YARDIMCILARI KADRİYE GÜZEL, MEHMET SUNGUR, DASEV KURUCU ÜYESİ HULUSİ ŞAVLUĞ BULUNDULAR. 
Vergi Dairesi Başkanı Ahmet Tunalı, dört yıldan beri Adana’da görev yaptığını, bu süre zarfında çok sayıda Darendeli iş adamı ve müteşebbisleri tanıma imkânı bulduğunu, Darendelilerin Adana ekonomisine çok önemli katkıda bulunduğunu ve istihdam sağladığını ifade etti. 
M. Nevzat Buyurgan, Adana Vergi Dairesi Başkanı Ahmet Tunalı ve Grup Müdürü Halil Ayhan’a, DASEV’i ziyaretlerinden ve Darendeliler hakkındaki olumlu düşüncelerinden dolayı teşekkür etti. Darendelilerin Adana’da önemli yatırımlar yapması ve istihdam sağlaması yanında, başta Adana olmak üzere birçok şehrimizde Milli Eğitime bağlı okul binaları, camiler vb. gibi hayır işlerinde de önemli hizmetlerde bulunduklarını söyledi. DASEV’in faaliyetlerinden söz etti.

Paylaş