DASEV heyeti, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’in davetlisi olarak 05.08.2017 tarihinde yapılan nikah törenine katıldı

DASEV HEYETİ, MALATYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SAYIN AHMET ÇAKIR’IN DAVETLİSİ OLARAK 05.08.2017 TARİHİNDE MALATYA NİKAH SAYARINDA YAPILAN NİKAH TÖRENİNE KATILDI.

DASEV adına törene Başkan M.Nevzat Buyurgan, Nadir Özata, Kadriye Güzel ve Mehmet M. Sungur katıldılar
Sayın Ahmet Çakır’ın oğlu Emre ile Darendeli Bakırlardan Zeki Bakır’ın kızı Gözde’nin  nikah şahitleri Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Gümrük ve Ticaret Sayın Bakanı Bülent Tüfenkci, Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Osman Aşkın Bak, AKP Genel Başkan Yardımcıları Sayın Mahir Ünal ve Malatya Milletvekili Sayın Öznur Çalık ile AKP İl Başkanı Sayın  Hakan Kahtalı oldu.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Ahmet Çakır’ın kıydığı nikahta genç çiftlere ömür boyu mutluluklar dileyen Cumhurbaşkanı Sayın Erdoğan, Çakır çiftinden 5 çocuk sözü aldı.

Nikaha eski bakanlardan Sayın Güldal Akşit, İstanbul Valisi Sayın  Vasip Şahin, Adana Milletvekili Sayın Fatma Güldemet Sarı, İstanbul Milletvekili Sayın Halis Dalkılıç, Rönesans Holding Başkanı Sayın Dr. Erman Ilcak, Darende Belediye Başkanı Sayın Dr. Süleyman Eser, önceki dönem Darende Belediye Başkanı Sayın İsa Özkan ile iş ve siyaset dünyasının tanınmış isimleri  ve çok sayıda davetli katıldı.

DASEV Heyeti, nikah töreni sırasında Sayın Erman Ilıcak’la da görüşme imkanı buldu. Başkan Buyurgan Sayın Ermen Ilıcak’ı 15.09.2017 tarihinde Adana’da misafir etmek istediklerini ifade etti.

MALATYA BLD.BAŞKANININ OĞLUNUN DÜĞÜN MERASİMİ 06.08.2017

Paylaş