Çukurova Belediye Başkanı Sayın Soner Çetin 01.09.2016 tarihinde vakfımızı ziyaret etti.

ÇUKUROVA BELEDİYE BAŞKANI SAYIN SONER ÇETİN  01.09.2016 TARİHİNDE  VAKFIMIZI ZİYARET ETTİ.

Ziyaret sırasında, Başkan M.Nevzat Buyurgan, Onursal Başkan Nazım Turgut , Nadir Özata, Kadriye Güzel,  Sadi Sürenkök, Cahit Benli, Saliha Kayadelen,  Ali Kayadelen,  Kadınlar Komitesi  üyesi Gönül Menekşe, Gençlik Komitesi Başkanı M. Ali Efe,  ve basın mensupları  katıldılar.

  1. Nevzat Buyurgan, DASEV’in amaçları ve faaliyetleri hakkında bilgi verdi. DASEV’in sadece milli eğitime bağlı üniversite ve yüksek okullarda okuyan öğrencilere burs verdiğini bu şekilde eğitim, sağlık ve sosyal alandaki faaliyetleri ile Devletimizin  kamu yükünü azaltan faaliyetlerde bulunduğunu ifade etti.
  2. Nevzat Buyurgan, Çukurova Belediye Başkanı Sayın Soner Çetin’e, DASEV’i ziyaretinden dolayı teşekkür ettikten sonra, DASEV’in  hedeflerinden biri olan Adana Konağı Sosyal Tesisleri Projesi için, geçtiğimiz yıl içinde ve daha önce  Çukurova Belediyesi ve Adana Defterdarlığı nezdinde arsa talebinde bulunduklarını, bu konuda Sayın Soner Çetin’den yardım ve destek beklediklerini söyledi.

Sayın Soner Çetin,  arsa konusunda her türlü yardıma hazır olduklarını, ancak Çukurova Belediyesi’nin ilçe sınırları içinde yeni imar alanları açılmadığından, belediyenin de arsa sıkıntısı çektiğini, Kurban Bayramından sonra arsa konusunu görüşmek üzere Çukurova Belediyesi’ne beklediğini beyan etti.

Başkan Çetin Çukurova Belediyesi’ne,  öğrenci yurdu yapılması konusunda  çok sayıda istek ve talep geldiğini, öğrenci yurdu için bir arsa tahsis edildiğini, yurdun yapılması için DASEV’’in devreye girmesini beklediklerini  ifade etti.

41 SONER ÇETİN 142

 

Paylaş