DASEV heyeti 18.06.2016 tarihinde cumartesi günü, kurucumuz ve Rönesans Holding kurucu ortağı Sayın Önder Sürenkök’ün düzenlediği iftar yemeğine katıldı.

DASEV HEYETİ 18.06.2016 TARİHİNDE CUMARTESİ GÜNÜ, KURUCUMUZ VE RÖNESANS HOLDİNG KURUCU ORTAĞI SAYIN ÖNDER SÜRENKÖK’ÜN  DÜZENLEDİĞİ İFTAR YEMEĞİNE KATILDI.

DASEV  Başkanı M. Nevzat Buyurgan, kurucumuz ve yüksek istişare kurulu üyemiz Sadi Sürenkök  ile kurucu üyemiz  ve basın  yayın komitesi üyesi Cengiz Özer davetli olarak iftar yemeğine katıldılar.

İftar yemeğine, Ankara’dan ve Ankara dışından davetliler de katıldı.

Eski bakanlardan Güldal Akşit, emekli vali ve eski milletvekili Saffet Arıkan Bedük, Ankara Eski Valisi Kemal Önal, Bayındırlık ve İskan Bakanlığı emekli müsteşarı Ali Helvacı, emekli genel müdür Ahmet Kurdoğlu, İstanbul’dan Fenerbaçe Spor Kulübü Müdürü Murat Boyraz Eskişehir’den Asya halı A.Ş.nin sahibi Mulla Şahbaz, Ankara Darendeliler Derneği Başkanı Şevket Soylu, Kuluncaklılar Derneği Başkanı Mahmut Aslan olmak üzere çok sayıda bürokrat, Ankara’da faaliyet  gösteren çeşitli meslek gruplarından hemşehriler ve basın mensupları katıldılar.

Uzun süredir biri birini görmeyen darendeli hemşehrilerin bu vesile ile biraraya gelmeleri son derece memnuniyet verici oldu.

Paylaş